Добавить новость Софт (файлообменник) Доска объявлений
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Дом престарелых Киев
monroestahrДата: Суббота, 22.06.2019, 09:42 | Сообщение # 1
Генералиссимус
Статус: Offline
Что вы можете сказать об этом доме престарелых pansion-zabota.com.ua/? Приходилось ли вам определять туда пожилых родственников?

SimonaДата: Понедельник, 25.11.2024, 17:44 | Сообщение # 2
Майор
Я знаю тільки Будинок престарілих “Дім турботи” , саме там умови такі які треба біли для мого дідуся . Кожному надають допомогу згідно зі станом, постійно приглядають, контролюють стан .Персонал дуже досвідчений , мені подобається як вони допомагають моєму дідусеві, там дуже гарно. І головне, це безпечно місце для кожного.

oper12Дата: Воскресенье, 04.05.2025, 14:46 | Сообщение # 3
Рядовой
А я можу порекомендувати будинок для літніх людей "Родичі". Стрьомно було обирати, але по їх сайту та за відгуками в інтернеті зупинилися саме на ньому + ну ціна питання не менш важлива. У них 2 філіали, що нас влаштувало, бо було ще кілька варіантів, але вони були далеченько, хотілося щоб дід був поблище до нас. Після інсульту вихожували його як могли, але ми не медики, тому шукали де є нормальний догляд. Мовлення повернулися, є звісн онаслідки, але то вже не від лікарів залежить,вік бере своє, а 75 років, це вже не так мало.

Краще зробити і жалкувати, ніж жалкувати, що навіть не спробував

PansionatДата: Вторник, 06.05.2025, 12:47 | Сообщение # 4
Рядовой
Приватний пансіонат «Родичі»

У пансіонаті «Родичі» створені всі умови для комфортного проживання людей похилого віку з різними фізичними та захворюваннями та нервовими розладами. Завдяки великому досвіду співробітників установи кожен постоялець буде оточений турботою та увагою. Велика увага приділяється як моніторингу фізичного стану, а й виявлення психоемоційних проблем. За перших ознак погіршення самопочуття людині буде надано першу допомогу. Гості пансіонату ведуть активне соціальне життя, спілкуються між собою та беруть участь у різноманітних заходах. Гідна старість, повернення радості життя та довголіття — ось чому варто організувати переїзд літнього родича до приватного пансіонату.

Будинок для людей похилого віку в Києві | «Родичі»

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2025