Добавить новость Софт (файлообменник) Доска объявлений
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Bdjol  
Потрібен хороший хостинг для навчального проєкту що порадите
Lawlet123Дата: Вторник, 02.12.2025, 12:57 | Сообщение # 1
Лейтенант
Статус: Offline
Привіт усім! Я викладаю веб-розробку і зараз готую студентський проєкт, де вони мають розробити невеликі сайти на різних CMS — WordPress, Joomla, Drupal. Проблема в тому, що мій теперішній хостинг просто не тягне навантаження, коли студенти одночасно заходять, щось тестують, оновлюють чи встановлюють плагіни. Усі ці підвисання дуже дратують і мене, і їх. Плюс техпідтримка реагує по пів дня, а інколи взагалі просить «зачекати до завтра». Хотілося б знайти варіант, який стабільно працює, дає достатньо ресурсів і нормально себе показує, коли одночасно запускаються кілька CMS. А ще бажано, щоб не було прихованих платежів та нав’язаних послуг. Якщо хтось мав подібний досвід — буду радий будь-яким рекомендаціям.

QuillMasterДата: Вторник, 02.12.2025, 14:25 | Сообщение # 2
Сержант
О, у мене була майже така ж ситуація, коли ми на курсах запускали груповий проєкт. Теж шукали щось, що витримає трафік і не розсиплеться при першому ж імпорті даних. Зрештою перейшли на найкращий хостинг сайтів  і чесно, це був ковток свіжого повітря. WordPress працює без лагів, навіть коли кілька людей одночасно оновлюють сторінки. Joomla тримається стабільно, а Drupal нарешті перестав «крутити бігунок завантаження» по хвилині. Найбільше мене здивувало те, що у вартість одразу входить домен, SSL і DDoS-захист — не треба нічого докуповувати. Підтримка реагує буквально за 2–5 хвилин. Я б сказав, що для навчальних і групових проєктів це ідеальний варіант.

Lawlet123Дата: Вторник, 02.12.2025, 15:01 | Сообщение # 3
Лейтенант
Клас, дякую! Схоже, це саме те, що мені потрібно.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2026