| Lawlet123 | Дата: Четверг, 20.11.2025, 23:17 | Сообщение # 1 |
Лейтенант
Статус: Offline
| Добрий вечір, підкажіть, будь ласка, хто стикався з тривалими порушеннями менструального циклу. У мене вже майже рік нерегулярні місячні, цикл то 25 днів, то 45, інколи взагалі пропускає. Є підозра на гормональний збій або СПКЯ, бо періодично з’являється біль унизу живота та проблеми зі шкірою. У сімейного лікаря сказала, що потрібно комплексне обстеження у гінеколога, включно з гормонами, УЗД і консультацією спеціаліста, який займається репродуктивним здоров’ям. Але я не знаю, куди краще звернутися, щоб усе зробили в одному місці й дали чіткий план: лікування, корекція гормонів, харчування, можливо, зміна контрацепції. Якщо хтось проходив подібну діагностику — поділіться досвідом, будь ласка
|
| |
| |
| QuillMaster | Дата: Четверг, 20.11.2025, 23:20 | Сообщение # 2 |
Сержант
| Маю досвід саме з такими симптомами — у мене були порушення циклу, сильні коливання гормонів і підозра на СПКЯ. Головне — знайти клініку, де проводять комплексну гінекологічну діагностику та мають фахівців із гормональних порушень. Я зверталася сюди:https://da-vinci.clinic/portfolio/ginekology/ Мені одразу зробили розширене УЗД, аналізи, оцінили гормональний профіль і підібрали лікування. Дуже сподобалося, що лікар пояснив, як саме гормони впливають на цикл, чому виникають затримки та як коригувати ситуацію без зайвих препаратів. Через кілька місяців цикл стабілізувався, а самопочуття стало набагато краще. Якщо проблема тягнеться довго, краще не відкладати — такі порушення дійсно потребують системного підходу
Сообщение отредактировал QuillMaster - Четверг, 20.11.2025, 23:20 |
| |
| |
| Lawlet123 | Дата: Четверг, 20.11.2025, 23:32 | Сообщение # 3 |
Лейтенант
| Дуже вдячна за відповідь — саме те, що шукала
|
| |
| |