Добавить новость Софт (файлообменник) Доска объявлений
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Bdjol  
Куди у Києві сходити з дитиною здати аналізи без істерик
Lawlet123Дата: Четверг, 30.10.2025, 11:08 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Батьки, спасайте Мій син (4 роки) має здати аналіз крові, і це кожного разу перетворюється на жах. Ми вже пробували кілька лабораторій — скрізь плач, стрес, потім ще два дні згадує . Хочу знайти місце, де медперсонал має підхід до дітей, не кричить, не нервує, і де можна швидко все зробити без зайвих розмов. І бажано, щоб результати прийшли онлайн, бо працюю й не можу бігати туди-сюди. Може, хтось знає дитячий-friendly варіант у Києві, де все проходить без істерик і нервів для батьків і малюка?

QuillMasterДата: Четверг, 30.10.2025, 11:48 | Сообщение # 2
Рядовой
О, це наша історія! Ми теж мали страх перед уколами, поки не потрапили в нормальне місце https://med.mamindom.ua/kyiv/analizy/  Там реально працюють чудові медсестри, які знають, як говорити з дитиною. Нам одразу дали маленький подарунок (наліпку), усе пояснили спокійно, з посмішкою. Кров узяли швидко, син навіть не встиг злякатися, а потім ще сказав: “Мамо, там не боляче!”  Я була шокована, чесно. Усе стерильно, чисто, без запахів лікарні. Результати того ж дня на пошту, не треба нічого забирати. І ще плюс — можна записатися на конкретний час, тому жодних черг. Ми тепер тільки туди ходимо, навіть чоловік здавав там аналізи, каже, сервіс на рівні. Раджу від душі!

Lawlet123Дата: Четверг, 30.10.2025, 12:26 | Сообщение # 3
Рядовой
Ого, дякую! Після такого точно спробуємо. Сподіваюся, у нас теж пройде без сліз.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2025