Добавить новость Софт (файлообменник) Доска объявлений
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Bdjol  
Форум » Здоровье » Наше здоровье » Як стати психологом і що для цього потрібно?
Як стати психологом і що для цього потрібно?
Sereg_Дата: Среда, 07.06.2023, 11:16 | Сообщение # 1
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 16
Статус: Offline
Вже багато років хочу стати психологом. Серед друзів і знайомих у мене виходить їм допомагати словами у важкі хвилини. Тому що раніше читав книги з психології. Але зараз я хочу стати професійним психологом, підвищити свої знання і допомагати людям глобально. Що потрібно щоб стати професійним психологом?
 
ChristopherДата: Четверг, 08.06.2023, 09:55 | Сообщение # 2
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 7
Статус: Offline
Для того, щоб стати професійним психологом, зазвичай необхідно пройти певну освіту та отримати відповідну кваліфікацію. Більшість країн вимагають, щоб психологи мали вищу освіту у галузі психології. Під час вибору університету або коледжу зверніть увагу на програми, які пропонують курси з психології, і намагайтеся отримати ступінь бакалавра або магістра у психології.
 
KotovvДата: Четверг, 08.06.2023, 09:57 | Сообщение # 3
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 15
Статус: Offline
Для початку треба поступити до навчального закладу, де готують майбутніх психологів та психотерапевтів. Наскільки знаю, зараз можно навчатися і заочно. Якщо таке бажання сильне, то спробуйте поступити на навчання вже в цьому році, можна також спробувати консультувати для початку своїх знайомих, які потребують психологічної підтримки, а таких зараз у наш нелегкий час дуже багато.
 
WilsonДата: Четверг, 08.06.2023, 09:58 | Сообщение # 4
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 1
Статус: Offline
Крім отримання освіти, будьте активними у залученні до практичної роботи в галузі психології. Можливості можуть включати волонтерство в центрах допомоги, стажування у психологічних клініках або працю в допоміжних організаціях. Розділ психології має багато спеціалізацій, таких як клінічна психологія, організаційна психологія, дитяча психологія та інші. Розгляньте, яку область вам цікаво досліджувати та допомагати людям, і подальшу свою освіту або досвід зорієнтуйте в цьому напрямку.
 
ChristopherДата: Четверг, 08.06.2023, 10:08 | Сообщение # 5
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 7
Статус: Offline
Бути психологом - це не тільки обрана професія, але й покликання допомагати людям у складних життєвих ситуаціях. Ви розумієте що означає бути психологом? Психолог - це професіонал, який розуміє складність людської психіки та готовий надати підтримку та вказівки для досягнення психологічного щастя. Одна з найважливіших ролей психолога полягає у слуханні та розумінні проблем, з якими зіштовхуються люди. Це вимагає емпатії, терпіння та без судового прийняття. Психолог створює довірливу атмосферу, в якій людина може відкритися та поділитися своїми емоціями, думками й переживаннями.
 
SerkoДата: Четверг, 08.06.2023, 10:48 | Сообщение # 6
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 6
Статус: Offline
Згодний у тому, що для психолога потрібні такі якість як терпляче слухати і вникати в проблему іншої людини, але якщо такі якості відсутні, то це будить поганий психолог, хоч і з дипломом. Проблема в тому, що люди, які навчаються на психолога, впевнені в собі, але 20% зі 100 не можуть освоїти цю професію, і це небезпечно для клієнтів. Я це знаю не з чуток, зустрічав лузерів у цій галузі...
 
Форум » Здоровье » Наше здоровье » Як стати психологом і що для цього потрібно?
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

 

Copyright MyCorp © 2024