хто продає керамогранит?
|
|
Alisa15 | Дата: Понедельник, 28.08.2023, 22:00 | Сообщение # 1 |
Сержант
Статус: Offline
| Хто продає за більш вигідною ціною керамогранит? Будемо брати регулярно та багато
|
|
| |
Inna801 | Дата: Среда, 30.08.2023, 06:59 | Сообщение # 2 |
Сержант
| а виробники в вашому місті є? Якщо постійно і великі замовлення, то шукати треба оптовиків
|
|
| |
AnnaMus | Дата: Среда, 30.08.2023, 07:55 | Сообщение # 3 |
Полковник
| У нас у Києві це https://trans-stone.com.ua/stones/keramogranit/energieker виробник, де можна отримати керамогранит за доступною ціною і мати при цьому найбільший вибір кольорів. Ми з ними вже кілька місяців співпрацюємо і успішно
|
|
| |
Верони4ка | Дата: Среда, 30.10.2024, 02:13 | Сообщение # 4 |
Полковник
| Спасибо за ваши рекомендации!
|
|
| |
ВиолаТараканова | Дата: Среда, 30.10.2024, 08:37 | Сообщение # 5 |
Полковник
| Саме така стаття розкаже вам про те як вибрати плитку на підлогу По-перше, вона дуже інформативна та структурована, що робить читання приємним. Мені сподобався розділ про те, як вибрати плитку — так багато корисних порад! Наприклад, я дізналася, що для кухні краще вибрати плитку з високим класом зносостійкості. Це точно допоможе мені уникнути неприємностей у майбутньому. Також мене зацікавила інформація про стильні кольори та фактури плитки, які можна використовувати для оформлення інтер'єру. І, звичайно, можливість купити плитку в магазині Леокераміка з доставкою — це велика перевага. Рекомендую цю статтю всім, хто планує ремонт!
|
|
| |