Безпліддя.
|
|
КатеринаАрица | Дата: Пятница, 18.08.2023, 09:48 | Сообщение # 1 |
Сержант
Статус: Offline
| Хто зіткнувся з подібною проблемою після 26? Дівчата, у кого немає діток, але вік уже за 26? Ми з чоловіком намагаємося зачати дитину вже три роки, і нічого не виходить, при тому, що гінеколог каже, що я здорова.
|
|
| |
Shalrna | Дата: Пятница, 18.08.2023, 09:54 | Сообщение # 2 |
Сержант
| Я в 33 першого народила. П'ять років лікарів обстежень обстежень аналізів. Вердикт безпліддя, направлення на ЕКЗ. І наступного циклу дві смужки. Без жодного ЕКЗ.
|
|
| |
Инга | Дата: Пятница, 18.08.2023, 10:00 | Сообщение # 3 |
Сержант
| Діти в мене є, але вже у 28 років, поставили діагноз синдром передчасного виснаження яєчників, тобто більше вже не можу мати дітей, принаймні зі своїх яйцеклітин. Але варіантів стати мамою ще багато. Тож не впадайте у відчай. І не довіряйте діагнозу одного лікаря, потрібно обстежитися щонайменше у 5 лікарів, причому в приватних і державних клініках. І тільки потім можна буде судити про правильний діагноз. Можу вам порадити звернутися в клініку Дахно https://irm.ua/uk/service/donorski-programi , у них там є різні донорські програми.
|
|
| |
Карина | Дата: Пятница, 18.08.2023, 10:04 | Сообщение # 4 |
Рядовой
| Моя подруга дитинства була у багатьох лікарів, і всі в один голос говорили, що дітей вона мати не зможе. Після лікарень вона по храмах і батюшках кілька років їздила. Зараз уже другого народила
|
|
| |
RustiaEm | Дата: Суббота, 17.05.2025, 23:12 | Сообщение # 5 |
Лейтенант
| потрібно знайти толкового лікаря і мати сильну віру
|
|
| |
Polinka44 | Дата: Суббота, 17.05.2025, 23:38 | Сообщение # 6 |
Майор
| Серед знайомих уже були ті, хто звертався до міжнародного агентства з питань лікування безпліддя https://fertilitysolutionsagency.kiev.ua/ — і результатом стала поява довгоочікуваної дитини. Це не просто історії — це життя, яке змінилось. Вони рекомендують це агентство як надійного партнера у складній темі.
|
|
| |