| Valship | Дата: Понедельник, 31.03.2025, 05:55 | Сообщение # 1 |
Майор
Статус: Offline
| Привіт! Раніше я ніколи не замислювався про використання віртуальних карток, поки не зіткнувся з необхідністю зробити покупку на малознайомому сайті. Не хотілося вводити дані основної картки, тому вирішив спробувати віртуальну.
Процес її створення через додаток Монобанк виявився дуже простим і зайняв лише кілька хвилин. Одразу ж налаштував ліміти на витрати – так почуваюся впевненіше. Тепер усі покупки в інтернеті оплачую саме віртуальною карткою. Якщо трапляється підозрілий сайт, просто закриваю цю картку і відкриваю нову – жодних ризиків.
Ще один величезний плюс – використання для підписок. Раніше бували випадки, коли забував відключити платну підписку, і кошти списувалися автоматично. Тепер просто створюю віртуальну картку спеціально для певної підписки, і якщо більше не хочу користуватися сервісом, просто видаляю картку.
Окремо хочу відзначити можливість прив’язки картки до Google Pay або Apple Pay. Це реально зручно – оплачувати покупки телефоном, навіть якщо фізичної картки немає під рукою.
Якщо ви ще не пробували цей інструмент, раджу звернути увагу. Детальніше можна почитати на сайті https://simplex.in.ua/uk/virtualna-kartka/. Думаю, вам сподобається такий формат платежів!
|
| |
| |