| hekahuc | Дата: Четверг, 06.03.2025, 05:59 | Сообщение # 1 |
Лейтенант
Статус: Offline
| Під час вагітності мені дуже хотілося дізнатися стать майбутньої дитини. На одному з форумів я знайшла статтю https://poltava24.com.ua/chekaye....vchynky, яка описувала народні прикмети, що вказують на народження дівчинки.
У статті йшлося про те, що майбутні мами дівчаток часто відчувають сильний токсикоз у першому триместрі. У мене він був настільки вираженим, що я навіть втратила кілька кілограмів. Також зазначалося, що зовнішність може трохи погіршитися: шкіра стає сухою, з’являється пігментація, а волосся втрачає блиск. Я помітила, що моя шкіра стала більш чутливою, а волосся почало випадати.
Щодо емоційного стану, то я стала більш дратівливою та емоційно нестабільною, що також відповідало описаним прикметам. Форма живота була округлою і опущеною вниз, а з боку спини було помітно випуклість. Мої харчові вподобання змінилися: мене постійно тягнуло на солодке та фрукти.
Коли на черговому УЗД лікар підтвердив, що ми чекаємо дівчинку, я згадала про цю статтю і була вражена тим, наскільки точно народні прикмети описали мій стан.
Рекомендую цю статтю всім майбутнім мамам, які хочуть дізнатися більше про народні способи визначення статі дитини. Вона не тільки цікава, але й допомагає краще зрозуміти зміни, які відбуваються з вашим тілом під час вагітності.
|
| |
| |