Добавить новость Софт (файлообменник) Доска объявлений
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Спроси у власти! » Другие вопросы » оренда авто
оренда авто
GeorgiyДата: Четверг, 09.11.2023, 16:03 | Сообщение # 1
Полковник
Группа: Пользователи
Сообщений: 170
Статус: Offline
Доброго дня! Я планую поїздку по Україні. Мені важливо, щоб автомобіль був надійним і комфортним для далеких доріг. Чи можете ви порекомендувати компанії, які мають позитивні відгуки від клієнтів та широкий вибір авто?
 
ViktorrДата: Четверг, 09.11.2023, 17:23 | Сообщение # 2
Полковник
Группа: Пользователи
Сообщений: 163
Статус: Offline
Я використовував послуги chilicars https://chilicars.com.ua/ нещодавно для оренди автомобіля під час мого відпочинку у місті Київ. Мене вразили їхній великий вибір автомобілів, і я з легкістю знайшов той, який підходив мені найкраще. Що особливо вражає - це швидкість доставки. Авто було доставлено до мого готелю вчасно, і я зекономив час, який би витратив на візит до пункту прокату. Я відчував себе як важливого клієнта, і ця компанія справді старається задовольнити потреби своїх клієнтів.
 
Korovka33Дата: Понедельник, 29.01.2024, 21:19 | Сообщение # 3
Генерал-майор
Группа: Пользователи
Сообщений: 365
Статус: Offline
Думала, що в Україні вже немає недорогих компаній взагалі, які надають послуги оренда автомобіля в Україні. Або є лише декілька, які не загнули ціни по повній, але й сервіс виявиться занадто поганим. Як виявилося, орендувати машину можна дуже вигідно. Співробітники Avis теж поставилися до мене ввічливо, прямо не очікувала. В принципі все сподобалося. Скаржитися немає на що.
 
Форум » Спроси у власти! » Другие вопросы » оренда авто
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

 

Copyright MyCorp © 2024